Pevonia Myoxy-Caviar® & Pearl tretman




   Onih dana kada ponestane inspiracije i energije za izvršavanje kreativnih zadataka, okrećem se svojim hobijima i trudim se naći lični mir, a zadovoljstvo potražiti u malim stvarima. Druženje sa prijateljima i dragim ljudima, čitanje zanimljive knjige, slušanje omiljenog benda, pravljenje kolača, fotografisanje, umeju da povrate životni elan i unesu boje u ponekad monotonu i zamornu svakodnevnicu. Mali beauty rituali sastavni su deo svakog mog dana, i uživam u njima, ali ponekad jednostavno želim dati sebi oduška i prepustiti se rukama stručnjaka. 

   Nedaleko od gradske vreve, ušuškano u elitnom hotelu Hyatt Regency, nalazi se mesto namenjeno relaksaciji tela i uma. Nedavno sam bila gost fitness & spa centra Olympus, gde sam Pevonia kozmetiku upoznala na nešto drugačiji način. Pevonia brend se od nedavno može naći u prodaji ekskluzivno u okviru spa centra Olympus. O promociji ovog brenda u hotelu Hyatt Regency, mogli ste čitati u prethodnoj Beležnici(ovde), a danas Vam detaljnije prenosim utiske o samim proizvodima kao i tretmanu lica kavijarom.



   PEVONIA BOTANICA je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svetu i jedna od najcenjenijih linija kozmetike za upotrebu kod kuće. Ovaj poznati brend  nudi izvanredno širok izbor, 250 različitih, prirodom natopljenih proizvoda i vrsta tretmana, koji svaki na svoj način rešavaju sve poznate probleme sa kožom. Tajna uspeha linije temelji se na doslednoj kombinaciji najsavremenijih otkrića nauke i najplemenitijih prirodnih supstanci.
   
Myoxy-Caviar® & Pearl tretman

   
   Nemilosrdni proces starenja, agresivni uticaji okoline, otrovi, slobodni radikali i stres postepeno načinju zdrav i mladalački izgled kože, zbog čega joj treba  vratiti vitalnost i blistavu put.
   Tretman Myoxy Caviar PODMLAĐUJE. DUBINSKI OBNAVLJA. OSVEŽAVA LEPOTU. Vidljive posledice vremena na zreloj koži ublažavaju profesionalni tretmani i proizvodi linije Myoxy-Caviar®. Nakon raskošnog tretmana s ekstraktima bisera bore će biti manje vidljive, a koža opet biti čvrsta i elastična. Za dugotrajne rezultate u otklanjanju znakova starenja, PEVONIA BOTANICA za negu kod kuće preporučuje proizvode linije od kavijara.
  

   Tretman počinje uklanjanjem šminke i nečistoća sa lica, uz neprekidnu blagu masažu koja podstiče cirkulaciju i opušta čula. Nakon uklanjanja šminke, i nanošenja enzimskog pilinga, a zatim i seruma, imala sam utisak da sam dobila energetsku injekciju, jer sam se već osećala manje napetom. Tome su svakako doprineli blagi mirisi koje Pevonia kozmetika poseduje. Masaža lica koju je Ivana radila svojim veštim rukama, apsolutno me je oduševila, te sam već u toku tretmana razmišljala kako bi krasno bilo ponoviti ovo iskustvo i doći opet. 

   Nakon seruma, na kožu se, na zonu oko oka, nanosi specijalna gel-krema sa kavijarom, bogate teksture, koja zaglađuje borice oko očiju, ali i pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka. Na lice ide deblji sloj kreme za lice sa kavijarom, a onda zaštitna maska, pa zatim i maska sa kavijarom raskošnog sastava koja predstavlja završni deo tretmana.  

   Dok je lice upijalo sva hranljiva svojstva iz nanetih preparata, usledila je masaža sa pilingom ruku, a mirisi proizvoda su me potpuno raspametili. Ono što Vam obavezno moram preporučiti su pilinzi od marakuje i manga, kao i ananasa i papaje koji mirišu predivno voćkasto, a opet ne preslatko i teško, već blago i osvežavajuće.







    Rezultati tretmana su vidljivi odmah nakon završetka. Klub Olympus sam napustila sa dubinski nahranjenom, nežnom na dodir i elastičnom kožom, relaksirana i raspoložena. Ovo jednočasovno zadovoljstvo u klubu Olympus zaista je ulepšalo popodne, dok je prijatna atmosfera, kao i fantastično obučeno, stručno i pre svega, veoma ljubazno osoblje doprinelo da mi utisci budu i više nego pozitivni. O ovom luksuznom tretmanu lica, kao i drugim tretmanima koje možete odabrati u spa centru, možete se detaljnije informisati na zvaničnom sajtu Pevonia za Srbiju ovde.   

do sledećeg posta 



12 коментара

  1. Odlično si predstavila tretman, sve si rekla i propratila divnim fotografijama :) Stvarno je bilo sjajno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, potrudila sam se :))
      Bilo je stvarno divno i ja jedva čekam da pročitam tvoje utiske :))

      Избриши
  2. Tretman zvuči odlično i vjerujem da si uživala. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Božanstvene slike <3 I zaista bih volela da probam neki od tretmana :)

    ОдговориИзбриши
  4. Prva asocijacija na tvoj blog su mi božanstvene fotografije!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vesna hvala od srca na tako lepom utisku, zaista je divan kompliment <3
      Najlepši pozdrav :-)

      Избриши
  5. Kakav hedonizam <3 ja bih se preselila u taj salon ovog časa :D
    Fotke su ti wow! *.*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čist hedonizam, istina <3
      Teretana, bazen, spa i tretmani lica, veruj mi, prava oaza :)
      Hvala draga :***

      Избриши

Hvala na komentaru.